Barnabás Cser

Álomgyáros

Az elsőrangú intelligencia próbája: képesnek lenni egyszerre két, egymásnak ellentmondó gondolatot a fejünkben forgatni, és mégis működőképesnek maradni.

Francis Scott Fitzgerald

Kezdjük el együtt 🙂

Egy baráti hangvételű beszélgetés keretein belül minden kérdésedet átbeszéljük. Fontos, hogy megismerjük egymást, hogy személyre szabott támogatást kaphass. Hiszen mindenki más célokkal, más- más élethelyzetből és háttértudással érkezik és változó az is, hogy mennyi időt tud a munkába belefektetni

A tudás és az út

A rendszer és az eszköz

A rendszert teljes mértékben rád tudjuk szabni és egyéni stratégiát állítunk fel a céljaid eléréséhez.

Az idő és a pénz kapcsolata

Az indulás követően megkapsz minden tudásanyagot, amit a saját tempódban feldolgozol. Viszont nem kell hónapokat tanulnod ahhoz, hogy pénzt tudj keresni. A mentorprogramunk lehetővé teszi, hogy akár az első perctől bevételre tegyél szert.

A marketingterv

Számomra ez egy nagyon fontos szempont volt a cég választásnál. Rengeteg Network marketing cég van és rengetegen ígérik, hogy 3-5 év befektetett munka után pénzt kereshetsz. Nekem sajnos nem volt ennyi időm, így ezt szem előtt tartva választottam

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ha úgy érzed készen állsz a változásra és el akarsz indulni egy olyan uton amin elérheted az állmaidat!Legyél bárhol a világon:)